ANRE introduce noi obligaţii şi drepturi pentru clienţii finali casnici

Vă informăm că, începând cu data de 01.01.2013 a intrat în vigoare Ordinul ANRE 42/2012 – Regulamentul privind furnizarea gazelor naturale la clienţii finali.

Potrivit art.3 alin.2 lit.c din ordinal mai sus mentionat, in categoria clientilor casnici se incadreaza:”imobilele cu destinatia de locuinta, indiferent de forma de proprietate, aflate in administrarea unor persoane juridice de drept public sau privat…in care se utilizeaza gaze naturale in scopul incalzirii spatiilor proprii, producerii apei calde si pentru gatit.

In acest sens, daca va aflati in situatia descrisa anterior, VETI BENEFICIA DE PRETUL GAZELOR APLICAT ABONATILOR CASNICI.

Va invitam la sediul nostru pana cel tarziu la 30.01.2013, in vederea schimbarii contractului de furnizare, cu urmatoarele documente: copie CUI, copie act identitate administrator, copie dupa actul de detinere a imobilului, declaratia tip pe proprie raspundere.

Pentru informatii suplimentare puteti consulta online site-ul ANRE, de unde puteti descarca textul integral al  Ordinului 42/2012 in format PDF.

 

Potrivit art.3 alin.2 lit.c din ordinal mai sus mentionat, in categoria clientilor casnici se incadreaza:”imobilele cu destinatia de locuinta, indiferent de forma de proprietate, aflate in administrarea unor persoane juridice de drept public sau privat…in care se utilizeaza gaze naturale in scopul incalzirii spatiilor proprii, producerii apei calde si pentru gatit.”

In acest sens, daca va aflati in situatia descrisa anterior, VETI BENEFICIA DE PRETUL GAZELOR APLICAT ABONATILOR CASNICI.

Va invitam la sediul nostru pana cel tarziu la 30.01.2013, in vederea schimbarii contractului de furnizare cu urmatoarele documente: copie CUI, copie act identitate administrator,copie dupa actul de detinere a imobilului, declaratia tip pe proprie raspundere.

Pentru informatii suplimentare puteti consulta pagina noastra de internet www.distrigazvest.ro sau sa sunati la tel:0259/406.507 int.103.