Regulament de utilizare a site-ului

ASPECTE LEGALE PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI

 

Toate informaţiile conţinute în acest site sunt considerate cu caracter general.

Această pagină de Internet este proprietatea exclusiva a Distrigaz vest S.A.

Este permis a se folosi aceasta pagina de internet doar cu scopul de informare si/sau scopuri particulare si de afaceri. Intregul continut al acestui site este protejat de dreptul de autor. Acest lucru este valabil indiferent de faptul daca continuturile sunt puse cu sau fara plata la dispozitie. Distrigaz Vest S.A. isi rezerva explicit toate drepturile de autor, de marca si de utilizator al acestui site.

Este interzisa reproducerea , distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Distrigaz Vest S.A.

Distrigaz Vest S.A. va face tot posibilul pentru a prezenta informatii cat mai corecte si actuale pe aceasta pagina. Informatiile si inregistrarile din aceasta pagina sunt fara garantie. Utilizatorii acestei pagini isi asuma responsabilitatea pentru accesarea si folosirea acesteia.

Distrigaz Vest S.A. nu acorda nicio garantie pentru folosirea incorecta, introducerea informatiilor sau nefolosinta acestei pagini sau în cadrul oricărei alte pagini la care se face trimitere de la această pagină de Internet . Distrigaz Vest S.A. nu este si nu va fi legal responsabila sub nicio forma pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate pe acest site sau în cadrul oricărei alte pagini la care se face trimitere de la această pagină de Internet . Va asiguram ca depunem toate diligentele pentru remedierea eventualelor erori.

Toate fisierele, pozele, sunetele sau prezentarile sunt in totalitate proprietatea Distrigaz Vest S.A. si este strict interzisa folosirea, descarcarea totala sau partiala, schimbarea, reproducerea totala sau partiala, fara acordul scris al Distrigaz Vest S.A. In sectiunea download pe internet se acorda folosinta numai pentru scopuri private.

Distrigaz Vest S.A. nu oferă nici o garanţie şi nu îşi asumă nici o responsabilitate nici pentru acurateţea sau caracterul integral al oricăreia dintre paginile către care există linkuri.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii şi informaţiilor din prezentul site ,cu excepţia celor făcute Distrigaz Vest S.A., precum si realizarea de link-uri către site-ul companiei noastre, fără acordul în prealabil din partea sa, dă dreptul companiei să facă uz de toate prerogativele pentru a se adresa si solicita instantelor judecatoresti competente atragerea raspunderii civile, penale a celor raspunzatori.

Distrigaz Vest S.A. nu este responsabil pentru nicio acţiune pe care utilizatorul acestui site o întreprinde şi are un rezultat negativ, sau îi produce vreo pierdere de orice fel, sau pentru orice software folosit pe site-ul Distrigaz Vest S.A. şi care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului prin erori, viruşi şi/sau pericole de natura soft-ului folosit.

Orice mesaj si/sau materiale transmis/e către Distrigaz Vest S.A. prin intermediul Internetului este şi va fi prin urmare considerată ca neavând caracter confidenţial şi protejată de legea proprietăţii intelectuale. Prin transmiterea sau oferirea oricăror informaţii sau materiale către această pagină de Internet, vă exprimaţi acordul ca Distrigaz Vest S.A. să folosească informaţiile oferite de dumneavoastră în orice scop, inclusiv reproducere, transmitere, publicare, mass-media sau trimitere prin poştă. Este interzisă transmiterea către acest site sau către adresele de e-mail amintite în interiorul site-ului a oricăror materiale considerate ilegale, periculoase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare şi a materialelor care ar putea fi considerate ca instigare la fapte care contravin legii.