Noua platformă online

Prin lansarea noii platforme online, Distrigaz Vest S.A. începe o acțiune care va fi o adevărată tradiție în relația cu dumneavoastră. Inițiem acest demers tocmai pentru a veni în întâmpinarea dumneavostră, astfel încât să beneficiați de toate avantajele gazelor naturale.

Pentru o mai bună interacțiune cu vizitatorii și clienții noștri, vă prezentăm noua platformă online a companiei într-o versiune profesională, modernă, accesibilă care asigură o experiență utilă și plăcută.

Noua organizare oferă tuturor categoriilor de clienți, într-o formă structurată informațiile de care aveți nevoie pentru a înțelege avantajele gazului natural, modalitatea și condițiile în care puteți deveni client al Distrigaz Vest S.A., posibilitatea accesării și descărcării tuturor documentelor necesare racordării la sistemul nostru de distribuție și furnizare de gaze naturale, informații cu privire la legislația aferentă în vigoare, astfel încât să eficientizăm și să facilităm la maxim atât procesul de obținere a informațiilor utile cât și creșterea calității serviciilor oferite.